Търси
Filters
Close

ЗА НАС

ГАРАНЦИИ. КАЧЕСТВО. ЕФЕКТИВНОСТ.

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА
През 1935 г., Дейвид Шакариян създава малък магазин”Lackzoom” в Питсбърг, Пенсилвания за продажба на кисело мляко и здравословни храни. Постепенно броят на магазините са увеличава. Концепцията за здравословен начин на живот вдъхновява Дейвид, а желанието да сподели това с хората го подтиква да създаде собствена марка под името GNC и да започне производство на витамини, минерали, напитки и козметика.
В момента GNC има повече от 5000 магазина в Съединените щати и франчайзингови компании в повече от 50 страни.
 
КАКВО НИ ПРАВИ УНИКАЛНИ?
GNC Live Well използва високи стандарти за контрол на качеството при производството на хранителните добавки и това ни отличава.
• 150 ПРОВЕРКИ НА КАЧЕСТВОТО
GNC извършва до 150 проверки и анализи за качеството на своите продукти. Изследванията се извършват в реномирани университети и изследователски центрове. Хранителните добавки се произвеждат и отговарят на GMP (Добри производствени практики). Преминали са проверка за истинност, безопасност и качество от FDA (Американската федерална агенция по храните и лекарствата). Тази практика е въведена по желание от GNC Live Well и не е изискване от FDA или друг контролен орган. Наш ангажимент е да използвате 100 % качествени продукти.
• ЕФЕКТИВНОСТ
Консултативният съвет на GNC Live Well се състои от специалисти в съответните области: лекари, професори, ботаници, специалисти по хранене и др. Ние използваме опита на екипа ни за подобряване на марката с цел утвърждаване и по-нататъшно повишаване на качеството на продуктите и разширяване знанията на клиенти за здравните ползи от
употребата на продуктите GNC.
• ГАРАНЦИИ
Всички съставки, използвани в производството на хранителните добавки, имат сертификат за качествен и количествен анализ, потвърждаващ техните биоактивни свойства.
• ИНОВАЦИИ
GNC е лидер в предлагането на авангардни и иновативни продукти.
• ШИРОКА ГАМА ПРОДУКТИ
GNC предлага широка гама хранителни добавки в следните категории: мултивитамини, минерали, стандартизирани билки, храна за спортисти, продукти за отслабване, комбинирани билкови препарати и козметика.
 
GNC Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР
Ние от GNC желаем да помогнем на хората да живеят здравословно, да са енергични, пълноценни за себе си и околните,
защото знаем за предизвикателствата, с които те се сблъскват в ежедневието си. Те са по-заети от всякога, често работят до късно, търсят баланс между кариера, семейство и социален живот и същевременно се опитват да са здрави, да поддържат добра физическа форма - всеки ден!
GNC е уникална и нейната цел е постигането на вътрешна сила и външна красота.
 
ОПИТАЙТЕ И ВИЕ, ПОДОБРЕТЕ ЖИВОТА СИ И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ.