Търси
Filters
Close

ОТСЛАБВАНЕ

В човешкото тяло има между 30 и 40 милиарда мастни клетки. Излишните калории приети с храната се складират във вид на мазнини. Неправилното хранене и/или лошите хранителни навици, липсата на двигателна активност са сред най- честите причини за наднорменото тегло. От всякъде сме засипани с идеи за нови диети и хранителни режими. За съжаление, тези които се подлагат на драстични и бързи диети, отново си връщат теглото, познатият йо-йо ефект. Съществуват много хранителни добавки с различно действие. Продуктите с диуретичен ефект, благодарение на някои билки и хранителни вещества, спомагат за изхвърляне на излишните течности. Липотропните добавки намаляват и разграждат натрупаните мазнини в тялото. Добавки с натурален състав способстващи за намаляване на апетита. Термогенетици, покачват телесната температура и така ускоряват изгарянето на мазнините. Отслабването и запазването на резултата обаче изисква постоянство, спазване на здравословен храните-лен режим и редовни физически упражнения.

Виж като
Сортирай по
Покажи на страница

- Мощна загуба на теглото, включава ключова съставка за отслабване (C. canephora robusta) подкрепена с научни изследвания
- Пробиотичен щам Bacillus coagulans е добавен към този обогатен състав.
- Основни витамини и минерали. Допълнете Вашата диета с 19 витамина и минерала, включително витамин D, витамин С и важните витамини от група В, които ще помогнат метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Добавени са също желязо, фолиева киселина, цинк, биотин и други витамини и минерали.
- Ускорете метаболизма. Съдържа Coffea arabica- мощен тласък на метаболизма, плюс теанин, хуперзин и ашваганда за уникално сетивно изживяване.
- Естествен източник на енергия. Кофеинът с естествен произход от кафе арабика е добавен, като източник на чиста енергия, за да Ви помогне да сте в кондиция в натоварения си начин на живот.
- Хранителна добавка
- високо съдържание на кофеин
- 60 купсули